Dorpshuis De Nije Warf

Telefoon 0511 42 19 87

Openingstijden:
Zondags gesloten
Maandag t/m zaterdag: vanaf 17.00 uur
Keuken open: vanaf 17.00 uur
Nije Warf op facebook

De "Vrijwilligers"

Bijgewerkt op dinsdag 10 september 2013

Vrijwilligers

De coördinatie en inroostering van vrijwilligers wordt verzorgd door John Zwager. Hoewel er een grote groep vrijwilligers beschikbaar is, merken we in de praktijk dat het soms nog wel lastig is om voldoende mensen in te zetten. Dit geldt met name voor bardiensten en hulp in de bediening bij bv. evenementen of bijeenkomsten. Vandaar deze oproep voor extra vrijwilligers.

Wilt u meer informatie over vrijwilligerswerk of zich hiervoor opgeven, dan kunt u  contact opnemen met John Zwager, via mailadres   jzwager@newsbank.net

of telnr. 06-3100 5074. Heeft u zich opgegeven als vrijwilliger, maar nog geen bericht hierover ontvangen? Dan is uw formulier waarschijnlijk niet aangekomen en verzoeken wij u vriendelijk om u nogmaals te melden.

Activiteitencommissie

logowarfcommissie-2.png

Nog een ploeg mensen die zich op een geweldige manier voor het dorpshuis en voor onze dorpen inzet is de activiteitencommissie. Deze commissie regelt tal van leuke activiteiten in en om het dorpshuis, voor alle leeftijdsgroepen. Voor de kleintjes bijvoorbeeld het paasknutselen, Sint-Maarten lampionnen maken en de lampionnentocht en het sinterklaasfeest. Voor de jongeren bijvoorbeeld een carnavalfeest, een spijkerslaanwedstrijd en discoavonden. De activiteiten zorgen ervoor dat mensen elkaar ontmoeten en samen leuke dingen kunnen doen. Daarom is de activiteitencommissie naar de mening van het bestuur van onschatbare waarde voor onze dorpen!

Bestuur

NijeWarfLogo-472x173.pngHet bestuur  telt momenteel slechts 5 bestuursleden, eigenlijk zouden dit  9 moeten zijn. We zijn dus onderbezet en hebben dringend versterking nodig.

Door u als bestuurslid aan te melden, levert u een belangrijke bijdrage aan het dorpshuis en het behoud hiervan en dus aan de leefbaarheid in onze dorpen.

Vindt u het ook belangrijk dat ons dorpshuis haar belangrijke functie in onze dorpen kan behouden en wilt u hierover meedenken? Meld u dan aan als bestuurslid.

Er zijn maar een paar voorwaarden:

Vrouw of man maakt niet uit: enthousiasme en goede wil zijn het belangrijkste! 

Wat zoeken wij

 

Voor meer informatie over bestuurslid zijn of om u hiervoor aan te melden, kunt u een mail sturen naar bestuur@nijewarf.nl