Dorpshuis De Nije Warf

Telefoon 0511 42 19 87

Openingstijden:
Zondags gesloten
Maandag t/m zaterdag: vanaf 17.00 uur
Keuken open: vanaf 17.00 uur
Nije Warf op facebook

Oproep en informatie februari 2015

maandag 9 februari 2015

Vrijwilligers blijven nodig om het dorpshuis open te kunnen houden. Ook nu het dorpshuis beheerd wordt door een pachter, hopen wij te kunnen blijven rekenen op vrijwilligers.

De pachter runt de bar en de keuken, de stichting zelf blijft verantwoordelijk voor alle andere zaken waaronder bv. ook het onderhoud. Nu de financiële situatie steeds gezonder wordt en we dit graag zo willen houden, proberen we waar mogelijk de kosten laag te houden. Eén van de manieren is het inzetten van vrijwilligers. Dus als vrijwilliger kun je je steentje bijdragen aan het behouden van een dorpshuis voor Driezum en Wâlterswâld.

Ook het bestuur zit nog steeds met smart te wachten op vrijwilligers die ons komen versterken. Afgelopen jaren hebben onze oproepen hier en in de dorpskrant helaas geen enkele reactie opgeleverd. Wij blijven hopen…..

Vrijwilligers gevraagd

 

Met de mensen die zich aanmelden wordt in overleg een datum vastgesteld voor het maken van het informatiebord en een bijeenkomst georganiseerd voor de bibliotheek.

Wie komt helpen? Genoeg keuze: bestuurslid, klusjesdag, bibliotheek, informatiebord. Uiteraard kun je je ook voor meerdere dingen aanmelden. Graag zelfs! Aanmelden, meer info of vragen? Wij horen het graag - uiterlijk 28 februari  - via mail:  bestuur@nijewarf.nl  of 

telnr. 0511-42 3075. Alvast bedankt !!

Terug naar nieuws