Dorpshuis De Nije Warf

Telefoon 0511 42 19 87

Openingstijden:
Zondags gesloten
Maandag t/m zaterdag: vanaf 17.00 uur
Keuken open: vanaf 17.00 uur
Nije Warf op facebook

Freonen Fan Nije Warf

Bijgewerkt op vrijdag 23 mei 2014

Steun ons dorpshuis! en word lid voor €2,- per maand.

NijeWarf-freonen210x68.pngWaarom zou ik lid worden?

Voor maar €2,- per maand steun je de Nije Warf. Niet voor één keer, maar structureel. Dat is nodig om het dorpshuis ook voor de toekomst te behouden. Bovendien kan zo alles ook betaalbaar blijven voor alle verenigingen, die gebruik maken van de Warf. Denk bijvoorbeeld aan de huur van de zalen en de sporthal.

Wat gebeurt er met het geld?

Het geld is natuurlijk bedoeld voor de Nije Warf. Maar het wordt niet zomaar overgeboekt op de rekening van de Warf. Het geld wordt geïnd en beheerd door de vereniging ‘Freonen fan de Nije Warf’.
Het bestuur van deze vereniging bepaalt dan ook waar het aan wordt uitgegeven.

Hoe werkt dat in de praktijk?

Het bestuur van het dorpshuis dient bij de ‘Freonen fan de Nije Warf’ een verzoek in voor bijvoorbeeld nieuwe stoelen, een geluidsinstallatie of een schilderbeurt. Het bestuur van de Freonen bekijkt en beoordeelt het verzoek. Stemmen zij in, dan betaalt de vereniging de rekening. Zo blijft het duidelijk voor alle ‘Freonen’ waar hun geld aan wordt uitgegeven.

En wat heb ik er als lid nog meer aan?

Je wordt als ‘freon’ op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen bij de Nije Warf via een nieuwsbrief. Niet alleen over de financiële en bestuurlijke kant, maar ook over wat er te beleven is. Bovendien wordt er één keer per jaar iets speciaals en exclusief voor de ‘freonen’ gedaan. Dat kan een activiteit zijn, maar ook een presentje.

Hoe wordt het geld geïnd?

Dat gaat één keer per jaar via automatische incasso. Je hoeft dus helemaal niets te doen! We hebben ervoor gekozen om dit jaarlijks te doen, omdat we per incasso-opdracht moeten betalen. Zouden we maandelijks de €2,- incasseren, dan zijn de kosten veel hoger en blijft er minder over voor de Nije Warf. Heb je duidelijke morele bezwaren tegen automatische incasso, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Hoe word ik lid?

Je kunt je aanmelden door het invullen van het onderstaande formulier PDF-distributed dit gaat dan automatisch naar Douwe Boersma, Ophuystrawei 12 in Driezum.  Er wordt dan vanzelf contact met je opgenomen.

Klik hier voor: invulformulier ja ik word lid

Mocht je nog vragen hebben: freonen@nijewarf.nl

Het bestuur van de ‘Freonen fan de Nije Warf’:

Douwe Boersma, Elisabeth Hoekstra, Helga Schaafsma en Tom Spiegelaar