Dorpshuis De Nije Warf

Telefoon 0511 42 19 87

Openingstijden:
Zondags gesloten
Maandag t/m zaterdag: vanaf 17.00 uur
Keuken open: vanaf 17.00 uur
Nije Warf op facebook

Stand van zaken, en nieuws november 2014

maandag 1 december 2014

Mensen die het Nije Warf bestuur willen versterken nodigen we uit om vrijblijvend langs te komen op woensdag 17 december om 20.00 uur in de Nije Warf

Nieuws

Na vele rumoerige jaren en een nieuwe beheerder in de vorm van een pachter, is de rust rondom de bestuurlijke zaken wedergekeerd. Ook financieel gaat het de goede kant op, maar we zijn helaas nog niet uit de rode cijfers.

We hopen over een aantal jaren het 50-jarig bestaan van de Nije Warf met u allen te kunnen vieren. Echter om de bestuurlijke taken, de projecten en het jubileum te kunnen uitvoeren, hebben we toch echt extra hulp nodig.

Per direct zoeken we minimaal 2 algemeen bestuursleden én een penningmeester

Wie maakt er wat uurtjes per maand vrij om zich in te zetten voor ons dorpshuis? Geïnteresseerden hiervoor nodigen we uit om vrijblijvend langs te komen op woensdag 17 december om 20.00 uur in de Nije Warf, voor vragen, informatie en/of opgave. Meldt u/je aan - uiterlijk 12 december - via mail:  bestuur@nijewarf.nl  of  telnr. 0511-42 3075. Alvast bedankt !!

NLdoet………U/jij ook?

Ook komend jaar wil het bestuur weer een Klusjesdag in het kader van NLdoet organiseren. Afgelopen jaren waren er echter weinig aanmeldingen van vrijwilligers. Vandaar dat we eerst willen inventariseren hoeveel mensen kunnen komen helpen. Datum: zaterdag 21 maart 2015. Klusjes: o.a. kleine reparaties, schilderen en schoonmaken. Iedereen is welkom. Genoeg te klussen dus, maar ook genoeg handen? U/je kunt zich opgeven - uiterlijk 9 december - via mail:  bestuur@nijewarf.nl  of  telnr. 0511-42 3075.                              NLdoet………U/jij ook?

bol.com

De meeste mensen kennen bol.com van de boeken. Maar u kunt er ook bijvoorbeeld muziek, speelgoed, elektronica en sieraden, maar ook spullen voor o.a. sport, vrije tijd, wonen, koken, tuin, klussen en dier bestellen. U kunt de Nije Warf financieel steunen door via de website van de Nije Warf door te klikken naar de website van bol.com.

Hoe werkt het?  Op onze site van de Nije Warf, staat het logo van bol.com. Als u hierop klikt, komt u automatisch op de website van bol.com terecht. Hier kunt u de door u gewenste produkten zoeken, bekijken en bestellen, kortom u komt op de website van bol.com terecht en doet daar wat u normaal ook zou doen. Als u hier iets bestelt en omdat u  bol.com via de website van de Nije Warf heeft bereikt, ontvangt het dorpshuis hiervoor een kleine bijdrage (commissie). Het kost ons en u dus niets extra’s. Het vergt alleen één extra handeling. Simpel toch? Alvast bedankt! Dus onthoud:

bol.com = Eerst naar de website van de Nije Warf: www.nijewarf.nl     

Bedankt en de beste wensen

Alle dorpsgenoten, vrijwilligers, klanten, leden van verenigingen, bezoekers, Freonen van de Warf, sponsoren, en een ieder die de Nije Warf een warm hart toedraagt: Allemaal bedankt voor uw hulp, inzet, betrokkenheid en/of bezoek afgelopen jaar. We hopen u ook komend jaar weer te mogen begroeten.  

 

Tevens wensen we een ieder alvast hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2015

Terug naar nieuws