Dorpshuis De Nije Warf

Telefoon 0511 42 19 87

Openingstijden:
Zondags gesloten
Maandag t/m zaterdag: vanaf 17.00 uur
Keuken open: vanaf 17.00 uur
Nije Warf op facebook

Nieuws : Freonen fan de Warf

zaterdag 14 juni 2014

De vereniging ‘Freonen fan de Nije Warf’ bestaat nu ongeveer een jaar. Vorig jaar heeft het bestuur zich vooral gericht op het oprichten van de vereniging en het werven van freonen.

NijeWarf-freonen210x68-2.png En met succes. Het aantal freonen gaat op naar de 125. En dat betekent een mooi bedrag om te besteden aan belangrijke zaken in ons dorpshuis.

Ledengeld

Begin juni is het ledengeld van 2014 geïnd. Een freon betaalt €2,- per maand. Dat komt neer op €24,- per jaar dat in één keer wordt afgeschreven, om zo de kosten voor bankzaken zo laag mogelijk te houden. Als er bij u/jou iets mis is gegaan bij het afschrijven, neem dan contact met ons op.

Het doel van 2014

Van het bestuur van Dorpshuis De Nije Warf hebben wij een lijstje gekregen met wensen en mogelijke bestemmingen voor het ledengeld van 2014. Daarop stond onder andere het aanpakken/vervangen van de geluidsinstallatie. Op dit moment wordt onderzocht hoe dat het beste kan worden gedaan en wat de kosten zijn. Als alles duidelijk is, wordt besloten of het ledengeld daaraan wordt besteed.

Nog een inschrijfformulier thuis

Vorig jaar is er huis-aan-huis een inschrijfformulier bezorgd met de oproep om ‘freon’ te worden. Deze zijn later weer opgehaald door het ‘freonen’-bestuur en andere vrijwilligers. Het kan zijn dat die van u/jou door omstandigheden niet is opgehaald. Neem dan contact met ons op, dan komen wij alsnog langs om het formulier op te halen.

Ook ‘freon’ worden?

Bent u/ben jij nog geen ‘freon’ van ons dorpshuis, maar wilt u/wil jij dat wel? Dan horen wij het graag! Dat kan via freonen@nijewarf.nl of bij één van de bestuursleden. Meer informatie over de vereniging en hoe het werkt, kunt u vinden op: www.nijewarf.nl/freonen-fan-nije-warf.

Het bestuur van de ‘Freonen fan de Nije Warf’ bestaat uit Douwe Boersma (voorzitter), Helga Schaafsma (penningmeester), Tom Spiegelaar (secretaris) en Elisabeth Hoekstra.

Terug naar nieuws